torstai 10. heinäkuuta 2008

Torstai on uusi Friday!!!


Hellurei ja hellät tunteet!
Kirjoitan torstain jutun tänään perjantaina sillä eilen oltiin koko ajan menossa. Aamulla herättiin aikaisin ja suunnattiin kohti Uenon kaupunginosaa tarkoituksena käydä tutustumassa Ninjamuseoon.
Päivän suunnitelmat kuitenkin muuttuivat radikaalisti…(emme koskaan löytäneet perille…uskomatonta) harhailimme pitkään ympäri Uenon puistoa ja päätimme lopulta luovuttaa.
Löysimme kuitenkin ihanan pienen lammen johon menimme soutelemaan!(Suvi pakotti Tessin polkemaan sellaista isoa joutsenta….30min ympyrää pienessä lammessa :D) Lampi löytyy Uenon puiston keskeltä ja puolentunnin polkeminen maksaa 700jeniä polkuveneeltä.

Polkemisen jälkeen huvitimme itseämme ottamalla kasoittain kuvia satumaisen upeissa maisemissa. Puiston jälkeen kävimme hotellilla pelaamassa muutaman erän hämähäkkipasianssia (johon olemme jääneet totaalisesti koukkuun!) laittautumassa vähän ja lepuuttamassa silmiä.
Illalla löysimme ensimmäisellä yrittämällä erääseen loistavaan ruokapaikkaan jossa kävimme muutaman kerran viime matkallamme! (miettikää! ensimmäisellä yrityksellä! ME!) Ravintolan nimi on Friday ja se sijaitsee Shibuyan keskustan lähellä, Tower recordsin ja Sweden jäätelöbaarin vieressä. Sieltä löydät parhaimmat kohtuuhintaiset vanhanaikaiset hampurilaiset, pihvit ja muita ihania amerikkaisia herkkuja sekä liudan super maukkaita ja isoja drinksuja(meidän kahden koko illan lasku euroissa oli yhteensä vain 45! ja siihen kuului alkupalat, pääruuat ja paljon juotavaa).

Ilta päättyi meidän normaaliin ja railakkaaseen tapaan hotellilla. Katselimme hupsuja tv ohjelmia ja pelasimme hämähäkkipasianssia kunnes nukahdimme kuolaamaan tyynyillemme.(Me ollaan oikeasti tosi meneviä tyttöjä! :D)

Nyt taas nukkumaan! Tessin suusta tulee huomenaamulla totuus tästä päivästä, joten kannattaa olla kuulolla :D Eiku moro!

3 kommenttia:

-Mirata- kirjoitti...

ihan uskomaton kaksikko :D:D oi voi

Juho kirjoitti...

Voisikohan syy siihen ettei kyseistä ninjamuseota löytyny johtua siitä että se sijaitsee Iga Uenossa parin tunnin päässä Kiotosta tuon Tokion Uenon sijaan ^^;

Todella mielenkiintoinen matkasuunnitelma kaiken kaikkiaan ^^

Tessi kirjoitti...

hahaa no sen takia me ei löydetty sitä! meillä ei tällä metkalla ole mitään tarkaa matkasuunnitelmaa ja tarkkaa "pakko mennä sinne"- politiikkaa koska viime vuoden japanin seikkalusta viisastuneina tiedämme ettei se ikinä tulisi toimimaan. Lisäksi varsinkin tokio on niin suuri paikka että tekemistä löytää varmasti :D