sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Kaksi taliaivoa Tokiossa

Tervehdys rakkaat ystävät, naapurit ja muut ihanat ihmiset jotka luette silloin tällöin meidän blogiamme. Nyt emme ole kirjoittaneet vähään aikaan, joka ei siis tarkoita sitä etteikö mitään olisi tapahtunut! Tässä viimepäivien tapahtumia.

1. Villasukka kriisi!
Aina iltaisin kun olemme menneet nukkumaan Suvi kaivanut ihanat punavihreät villasukkansa esille ja pukenut ne pienten suloisten varpaittensa suojaksi. Jalat ovat pysyneet ihanan lämpöisinä ja muhivina kaikki yöt kunnes…..(pelottavaa ja kauhumusiikkia) *tum tum tum*….eräänä aurinkoisena aamuna Suvi ja Tessi lähtivät iloisina kohti Tokion kauppoja aikeissa tuhlata taas koko omaisuutensa kaikkeen turhaan… Illan saapuessa tytöt palasivat hotelliinsa täysin tietämättöminä tapahtuneesta…jotain puuttui hotellihuoneesta! *tum tum tum* (kauhumusiikki) Jokin oli pahasti vialla! Suvin sängystä puuttui jotain! VILLASUKAT olivat poissa!

Tästä alkoi huima ajojahti ympäri hotellia. Rikostutkimukset aloitettiin kuulustelemalla kaikkia siivoojia(ilmeni ettei yksikään osannut englantia), seuraavaksi tytöt suuntasivat kohti hotellinvastaanottoa aikeissa ratkaista kuumottava ja häikäilemätön rikos! *tum tum tum* (kauhumusiikkia)
Pitkän ja rankan kuvausten antamisen jälkeen, todettiin sukkien olevan teille tietämättömillä. Yhtäkään silminnäkijää ei ollut.
Pitkän tutkinnan ja arvailujen jälkeen tytöt päätyivät taas siivoojiin! Sen täytyi olla siivoja! Joku siivoja oli nähnyt ja ihastunut Suvin hikisiin ja hehkeisiin villasukkiin eikä voinut enää hillitä itseään. Epäilykset kerrottiin eteenpäin hotellintyöntekijöille jotka tulivat tulokseen että villasukat eivät olleet enää talossa! *tum tum tum* (kauhumusiikkia)
Ne olivat lähetetty eteenpäin korkeimmin tarjoavalle!(lakanoiden siivousfirmalle). Noin viiden päivän kiristyksen ja monen puhelun jälkeen saatiin diili tehtyä! Sukat lähettäisiin takaisin Suomalaiselle omistajalleen. Sunnuntaina koitti loistava ja voitokaspäivä, sukat olivat viimein palanneet omistajalleen! Jälleentapaaminen oli puhtain ikinä! Niitä ilonkyyneleitä ei voita mikään. Tämä onnellinen päivä jää elämään legendana historiaamme. Eläköön villasukat! (enkelikuoron laulua)

2. Vatsapöpö
Tessi on saanut vatsapöpön. Tänään käytiin apteekissa moikkaamassa sen henkilökuntaa ja hakemassa sille lääkkeitä. Toivotaan, että se voisi huomenna jo vähän paremmin.(se on ollut pipi jo muutaman päivän) Huomenna mennään kuvaamaan taas laatumatkojen retkelle! Retkelle tutustumme ihanaan Nikkoon joten olisi mukavaa jos Tessikin pääsisi mukaan J

3. Harajuku ja paahtava kuumuus
Tänään lähdimme aamulla aikaisin (noin klo.14:00) Harajukuun piknikkölöimään! Ostimme kaupasta evästä, makuualustan ja paljon juotavaa. Tänään oli yli 30astetta lämmintä eikä tuulta, joten kuumuus oli kerta kaikkiaan tuskallista. Cosplay ihmisiä ei juurikaan näkynyt paahtavan kuumuuden vuoksi ja elvistyypitkään eivät jaksaneet tanssia. Puistoon oli kuitenkin raahautunut huima määrä ihmisiä urheilijoista ja katusoittajiin. Suvi nukkui muutaman tunnin ihanassa ulkoilmassa ja Tessi luki jännittävää kirjaansa (Angels and demons - Dan Brown). Päivän vaihtuessa iltaan kävimme Shibuyassa vielä tuhlaamassa rahaa ja suuntasimme takaisin hotellille. Tänään pitää mennä aikaisin nukkumaan koska huomenna on tooosi aikainen herätys meille.

4. Kun sunnuntai ei ollutkaan sunnuntai!
Jos olette pitäneet meitä aikaisemmin jotenkin taliaivoina, niin nyt ainakin pidätte! Tulimme maanantai-iltana Tokioon Kiotosta ja menimme heti nukkumaan. Heräsimme onnellisina tiistaina ja menimme shoppailemaan Shibuyan 109 vaatekauppaan. päivät vaihtuivat ja tuli lauantai jolloin kävimme ulkona tanssimassa. Sunnuntaina heräsimme aikaisin ja suuntasimme Harajukuun katselemaan meininkejä kunnes aloimme ihmetellä metroasemalla kun lipussamme luki 12.7 eli lauantai! Aloimme miettiä ettei se voinut olla mahdollista, me hän olimme eilen bilettämässä ja silloin oli lauantai! ja meidän piti lähteä perjantaina ulos mutta emme jaksaneet….mutta mitä ihmettä? Miten nyt voisi olla 12.7? Aloitimme tutkimukset katsomalla mitä päivää kännykkämme näyttivät…ruudussa luki 12.7 la….lehdissä luki 12.7 la….joten EIKÄ!!! Olemme eläneet melkein viikon väärässä päivässä eikä sunnuntai ollutkaan enää sunnuntai vaan lauantai! Eikä sen vuoksi Harajukussa olleet kuin me ja pari sinistentelttojen asukkia!.....että näinkin voi käydä….käyttäkää nuoret kalentereita.

5. ”Lauantaina” Alifessa pällisteltävänä
Olimme ”lauantaina” Roppongissa kääntymässä. Tarkoituksena oli päätyä Alife nimiseen tanssipaikkaan joka sijaitsee Roppongi Hillssistä vielä vähän eteenpäin jos lähdetään kävelemään poispäin Almond nimisestä kahvilasta.(toisella puolella katua Roppongi Hillsistä) Yllätykseksemme saimme matkallamme sinne Alifen flyerin joita jaettiin Almondin edessä jossa oli alennuslippu sisään ja drinkkikuponkeja! Olimme aiemmin lukeneet ettei kyseisessä paikassa ollut hirmuisesti länsimaalaisia joka piti täysin paikkansa. Olimme melkein ainoat lukuun ottamatta muutamaa erittäin pahasti humaltunutta Aussi miestä.
Olimme täysin järkyttyneitä saamastamme huomiosta sillä viimematkallamme meille tuskin puhuttiin. Siitä asti kun pääsimme baaritiskille istumaan ja siihen hetkeen kun astuimme ovesta ulos, oli meillä miltein koko ajan joku utelias japanilaismies tai nainen juttelemassa erittäin huonolla englannilla jotain sekavaa. Usein he rohkaistuivat juttelemaan meille muutaman sanan ja ennen kuin ehdimme vastata lähtivät nämä hihittäen karkuun kertomaan kavereilleen mitä he juuri olivat tekemässä (tämä kaava toistui mies sekä naisten kohdalla). Ilta oli kerrassaan hämmentävä, saimme aika aikaisessa vaiheessa kutsun ravintolan vippipuolelle juttelemaan vähän vähemmän tai enemmän julkisuudessa pyörivien ihmisten kanssa jotka koostuivat pääasiassa mieshenkilöistä. Kaikki olivat todella kiinnostuneita Suomesta ja siitä mitä teimme Japanissa, vaikka tosin suurin osa kuulijoista olikin täysin englantia ymmärtämättömiä…(yksi mies tulkkasi kaikille muille mitä keskustelussa tapahtui). Ilta oli jännittävä, kummallinen ja kului nopeasti. Takaisin hotellille lähdimme taksilla ällistyinä ja kerraten illan omituisuutta. Suosittelemme kaikille Tokion yöelämän kummallisuuksien kokeilua edes kerran.
6. Rintoja suurentavat keksit!
Kaikille ohjelmaamme alussa seuranneille kerroimme viimematkallamme törmänneemme oitoihin kekseihin Japanissa. Näitä namapaloja kutsutaan nimellä F-cup keksit joiden on tarkoitus suurentaa naisten etumusta. Kaikki näiden herkkujen faneille voimme ilosesti ilmoittaa niiden olevan vielä hengissä ja voimissaan sekä saaneen lisämakujakin kauppoihin! Kaikki kimppuun vaan!

4 kommenttia:

-Mirata- kirjoitti...

ei sairas.. että mä taas repeilin lukiessani.. :D :D aivan uskomatont seikkailuu hälläväliä päiväst.. harmi sinäänsä et on nii iso kielimuuri, mut hyvinhä te siellä pärjäätte ja villasukatki löyty.. :DDD:D mielenkiintost porukkaa noi japanilaiset..

Juho kirjoitti...

Teitä on sää suosinut aika mukavasti kuumuutta lukuunottamatta, ja kaikenlaista mielenkiintoista ja hauskaa näyttää tapahtuvan =)

Itselläkin on viimein lähtöpäivä käsillä

harmi kun Tokioon vasta tulossa heinäkuun viimeinen päivä joten olette ehtineet jo varmaankin lähteä.

Jos aikaa rahaa ja kiinnostusta olisi olemme varanneet 6 hengen kesämökin Tokashikista viikoksi, että lentokoneeseen vaan ja 24.7 sinne aurinkoa ottamaan (ihan kuin sitä ei tarpeeksi muuten saa =P )

kike kirjoitti...

Mieletöntä! Ja upeaa tekstiä edelleen. Lujaa laatua Suvi.

Huomatessani torstaina tuon viikonpäiväjutun oli hilkulla, etten maininnut, että neidit ovat jo päivistä sekaisin :) Onneksi en sitä tehnyt! Ajattelin, että se on kumminkin vain ylinokkela sanaleikki kirjoituksen otsikosta :D

Millekäs tuo Pilvenkevyt hiki muuten maistuu? Sielläpäin tuntuu olevan muitakin mielenkiintoisia juomia.

Tessi kirjoitti...

Juu moikkelis koikkelis kaikki! Suvi täällä kommentoi vähän. Eli joo lämpimiä päiviä on ollut toosi monta! Joka päivä varmaan yli 30 on ollu :/ Täältä joudutaan lähteä kyllä takaisin kotiin eikä voida jäädä mökkeilemään :) kiitämme kuitenkin kutsusta! hikeä on juotu ja se maistuu omituiselta... :D